De #1 Website voor Coupons, Kortingen, Gratis Verzending en Koopjes!
Happy Coupons
#ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ    
HomeWinkelsCategoriënNieuwe CouponsPopulaire CouponsOver OnsHoe Werken Coupons?Dagelijkse Deals
Dagelijkse Deals
Happy Hyves!
Happy Coupons op Hyves!

Hoe werken coupons?

Veel Internet winkels gebruiken kortingscodes als middel om nieuwe klanten te werven, bestaande klanten terug te laten komen, of om het gemiddelde aankoopbedrag omhoog te krijgen.

Happy Coupons verzameld deze kortingscodes op één handige website om mensen te helpen geld te besparen op hun Internet aankopen. We ontvangen deze coupon codes meestal rechtstreeks van de desbetreffende winkel, of via hun nieuwsbrief of website.

Soms krijgen we ook zogenaamde "exclusieve coupons" (vaak in ruil voor extra reclame) waarmee je meer kunt besparen dan coupons die je op andere websites zult vinden.

Koopjes

Koopjes vereisen geen kortingscode en staan meestal vermeld op de website van de winkel. Klik in dit geval op de link op Happy Coupons en kijk op de winkel voor eventuele details.

Coupon Codes / Kortingscodes

Indien er bij een aanbieding op Happy Coupons een coupon code / kortingscode vermeld staat, dan dien je deze meestal tijdens het afrekenen te gebruiken om de korting te krijgen. Klik in dit geval op de link op Happy Coupons en de winkel zal in een nieuw scherm geopend worden.

Kijk tijdens het afrekenen of je een veld ziet met de naam "coupon code", "kortingscode" of bijvoorbeeld "promotie code". Dit is waar je onze coupon code moet invoeren.

Sta er wel bij stil dat veel coupon codes een minimum aankoopbedrag vereisen. Het is soms ook mogelijk dat een coupon code alleen werkt voor nieuwe klanten. Dit zullen we zoveel mogelijk proberen te vermelden.

Coupon Links

Als er bij een aanbieding op Happy Coupons geen kortingscode vermeld staat, dan word de korting meestal automatisch toegepast. Klik in dit geval gewoon op de link op Happy Coupons. De korting verschijnt als het goed is automatisch tijdens het afrekenen.

Help Happy Coupons!

Het kost veel tijd en moeite om kortingscodes te verzamelen, nieuwe winkels toe te voegen en exclusieve coupon codes te regelen. Als je onze gratis dienst op prijs stelt, dan kun je ons als volgt een handje helpen:
  • Zorg dat je op onze links klikt voordat je je bestelling plaatst.

  • Bookmark Happy Coupons voor je volgende Internet aankopen.

  • Vertel zoveel mogelijk vrienden en familieleden over Happy Coupons.

  • Plaats een link naar Happy Coupons op je website, Hyves of blog.

Bedankt!

Mark Bredius
Happy Coupons


Contact
Happy Network
Admin
Username:

Password: